אנו פועלות כל הזמן בכדי להגיע לקהלים נוספים שנמצאים במעגל הזנות אך מסיבות שונות עדיין לא מקבלים את המענים שיכולים לסייע להם – כמו למשל נשים מהחברה הערבית בצפון. לכן קיימנו פגישת פורום משותפת לחברה הערבית יחד עם עמותת נשים נגד אלימות, מרפאה ניידת חיפה והבית השונה. בפגישה עלו נתונים מדאיגים על נשים וגברים מהחברה העברית המנוצלים לזנות והמחסור במסגרות שיקומיות מותאמות להן ולהם. נמשיך לשתף פעולה במסגרת פורום ארגונים משותף למטרה זו.
בעקבות פניות שהגיעו אלינו ממרחבי הל"ב בארץ (מענים לקטינים בזנות), ביחד עם ח"כ יסמין פרידמן פנינו ליוהל"ם – יועצת הרמטכ״ל בנושא קידום שוויון הזדמנויות מגדרי – בנושא גיבוש הליך מותאם לקבלת פטור משירות בצה"ל לנערות בזנות, אשר הצבא סבור שלא ניתן לגייסן. זאת, בעקבות דיווחים על כך שההליך הקיים מסורבל ומטיל על הנערות דרישות שהן מתקשות מאוד לעמוד בהן, מה שגורר בחלק מהמקרים גם הוצאה של פקודות מעצר נגדן. אנו סבורות כי יש לפעול על מנת שהצבא יכיר את הצרכים של נערות אלה ואת מסגרות השיקום שמסייעות להן ויפעל על מנת להקל עליהן בתהליך. כל גוף שיראה אותן ויבין את הצרכים שלהן, תורם תרומה גדולה ומשמעותית לתהליך השיקום והיציאה מעולם הזנות. יש לציין כי הפניה לא נוגעת לנערות שרוצות ויכולות להתגייס.
כמידי חודש קיימנו פגישה עם השותפות הנפלאות שלצידנו בקואליציה למאבק בזנות. בפגישה דיברנו על נושאים שונים וביניהם הדיווח השנתי למחלקת המדינה האמריקאית, המייצר את ה-TIP Report, דו״ח האומד את מצבן של מדינות שונות ביחס לטיפולן בנושא הסחר בבני אדם. בנוסף,אירחנו את עו"ד ליאורה גור ממשרד המשפטים, מיכל הראל מעמותת פעמונים ושפרה איסלנד רכזת מודל חדל"פ בנוגע להמשך העבודה המשותפת של כולנו במודל הליכי חדלות פירעון לאוכלוסיות בזנות.
השתתפנו באירוע ההשקה של "עיר שווה", תכנית אסטרטגית לקידום שוויון מגדרי בתל אביב-יפו בהובלת הרשות לחוסן ושוויון חברתי. התכנית חולשת על מגוון תחומים בחייהן של נשים ויש בה גם התייחסות למדיניות המקשה על פעילותם של מועדוני חשפנות בעיר, תכנית שיקום עבור נשים במעגל הזנות שיחפצו בסיוע, וקידום יישום ואכיפה של חוק איסור צריכת זנות.