השתתפנו בכנס ״בדלתיים פתוחות״ של משרד המשפטים שנועד לאפשר שיתוף ציבור במדיניות המשרד בתחומים שונים. לקחנו חלק בשולחן עגול העוסק בסחר בבני אדם ובשולחן העוסק בחוק לאיסור צריכת זנות והצפנו סוגיות הדורשות מחשבה נוספת מצד המשרד; הדגשנו את הצורך לחזק את מעורבות המדינה באיתור קורבנות סחר ולשפר את הנגישות שלהם למשטרה ולמענים וכמובן עמדנו על הפערים במדיניות הנוכחית ביחס לפליטות ופליטים מאוקראינה. הצענו דרכים להגדיל את השתתפותם של צרכני זנות בסדנה המהווה אמצעי חלופי לתשלום קנס, והדגשנו שיש לשפר את שיתוף הפעולה עם שורדות ועם ארגוני השטח בתכנון מענים עבור אוכלוסיות בזנות ובהתאמת שיטות התקצוב והמכרז.
כמו בכל חודש, קיימנו ישיבה של הקואליציה למאבק בזנות והמשכנו לעבוד יחד על שיפור התנאים בהתמודדות אוכלוסיות בזנות מול הבנקים. בנוסף, דיברנו על אירוע זיכרון שנתי לנשים בזנות שאיבדו את חייהן בהיותן במעגל, וחשבנו על רעיונות כיצד להנציח אותן. בשנה האחרונה ארגוני הסיוע התמודדו עם מקרי מוות מצערים של נשים שהלכו לעולמן בזמן שניסו להילחם על החיים, והשנה נרצה לתת מקום לאובדן הזה, יחד עם תקווה שבעתיד לא יאבדו יותר נשים את החיים במעגל.
העברנו הרצאה בכנס ה-4 של האגודה הישראלית לחקר זנות, עבודת מין וסחר במין במושב בנושא סטיגמה, בושה וביוש. בהרצאה חלקה יהב ארז דוברת המטה תובנות משיחות עם שורדות זנות שלא מקבלות ייצוג לדעותיהן במסגרת השיח הציבורי על אודות תעשיית המין דרך נרטיב ״ארגוני הנשים״ מול ״הנשים עצמן״. בניסיון לבחון צורות בהן ניתן להתעלות מעל אתגרי השיח ממנו נעדרות מי שלא יכולות להיחשף, הציגה נקודות מבט על שיח מורכב יותר בנושא, הכולל נרטיב אלטרנטיבי לזה הקיים היום.