בהמשך להחלטת הממשלה 4462 בה הובטח כי יוקצו משאבים לסיוע ולשיקום לאוכלוסיות בזנות, ולאחר שהפעלנו לחץ שהחלטה זו תיכנס לבסיס התקציב בכל שנה, כעת יש צורך להעביר מסקנות והמלצות לאור המצב בשטח על מנת להבטיח שהמשאבים יגיעו בצורה האפקטיבית ביותר לאוכלוסיות היעד. התחלנו בעבודת מיפוי וריכוז הצרכים התקציביים לשנה הבאה לצורך שיפור והרחבת המענים לאוכלוסיות בזנות, והעברנו את מיפוי הצרכים העיקריים לחברת הכנסת אמילי מואטי לצורך קידום הנושא בדיוני התקציב.
ד״ר אודליה דיין גבאי, החוקרת את נושא הסיקור התקשורתי של זנות בישראל הזמינה אותנו להעביר הרצאה לסטודנטיות בקורס שלה בנושא תקשורת ומגדר באוניברסיטה העברית. הגענו לדבר איתן על תופעות ה-Grooming של צעירים וצעירות אל תוך תעשיית המין. שיתפנו מהידע שלנו על השיח בטיקטוק ובפלטפורמות אחרות סביב אונליפאנס, חשפנות ופורנו, ודיברנו על הקשר בין השינויים במדיניות והשינויים בשיח התקשורתי הממוסד והלא ממוסד.
כזכור, לפני כשבועיים שרת הפנים איילת שקד קיבלה החלטה להעניק אשרות עבודה לפליטי ופליטות המלחמה באוקראינה, אך מי שנותרו מחוץ להחלטה אלו אזרחי ואזרחיות אוקראינה שנכנסו לישראל לפני פרוץ המלחמה. מכיוון שאין באפשרותם.ן לחזור למולדתם.ן, על מדינת ישראל לאפשר להם.ן להתקיים בכבוד. יחד עם פורום ארגוני הפליטים ומבקשי המקלט בישראל גייסנו מספר חברי וחברות כנסת ויזמנו פנייה עמם לשרת הפנים איילת שקד ושר הרווחה מאיר כהן הקורא להם להחיל את אותה המדיניות גם על אלו ששהו בישראל טרם פרוץ המלחמה באוקראינה. על המכתב חתמו חברי וחברות הכנסת אמילי מואטי, גבי לסקי, אבתיסאם מראענה, גלעד קריב, מוסי רז, מיכל רוזין, נעמה לזימי, ועופר כסיף.