אז מה עשינו השבוע? #17 | 31.1-6.2.21

בהמשך למתווה החנינה המיוחד לשורדות זנות שקידמו ארגמן, שדולת הנשים וטרנסיות ישראל, ובעקבות נתונים שקיבלנו מבקשת חופש מידע, פנינו בקריאה למשטרת ישראל שיצטרפו אף הם ליוזמה, למחוק במיידי את כל הרישומים המשטרתיים בגין עבירת מטרד לציבור תוך זנות ולייצר מתווה ייעודי למחיקת רישום משטרתי בעבירות נוספות עבור שורדות זנות

נפגשנו עם ברכה, מרגלית וולרי המלכות מעמותת כולן ללמידה הדדית וחשיבה על שיתופי פעולה עתידיים.

הגשנו בקשת חופש מידע למשרד הרווחה בנושא התקציבים של מסגרות סלעית, אופק נשי ובשבילך בשנים 2019-2021 במטרה להבין אם הגידול בתקציב משקף גם השקעת משאבים נוספים בכל אישה או רק הגדלת כמות הנשים שמקבלות שירות.

נפגשנו עם השותפות שלנו בקואליציה למאבק בזנות לשיח לגבי תכנית העבודה המשותפת בשנת 2021.

והמשכנו כמובן בעבודה השוטפת עם שורדות זנות, ארגוני השטח, הממשלה, הכנסת והתקשורת במטרה לצמצמם את הזנות בישראל ולהיות כאן למען א.נשים במעגל הזנות.

שלכן ושלכם,
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות

עקבו אחרינו והצטרפו למאבק >>>

"עבור מי אתם מפיצים תעמולה? עבור תעשיית המין או האנשים שהתעשייה מנצלת?"

"חיבור נשים טרנסיות עם זנות זה טרנספוביה. אנחנו לא חפצים שתוכלו להשתמש בהם כדי להגן על תעשיית המין- למטרות- רווח שלכם מפני ביקורת. זנות אינה חיונית לזהות טרנסית, והתנהגות כאילו היא כן מבלבלת בין תנאי הדיכוי שלנו למה ש'טבעי'."

קרא/י עוד »
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות הוא ארגון חברה אזרחית שאינו ממומן על ידי המדינה. כל פעילותנו מבוססת לחלוטין על תרומות מגופים פרטיים. אנחנו מזמינות אתכם ואתכן לתרום כל סכום שמתאים לכם.ן על מנת לסייע לנו להמשיך בעבודתו. 
רוצים ורוצות להיות מעודכנים.ות בעשייה של המטה ובמצב החוק לאיסור צריכת זנות בישראל? 
הירשמו לניוזלטר ותהיו חלק מהמאבק!