גייסנו מתרגמות ומתרגמים במטרה להנגיש את המידע בנושא סיוע לאוכלוסיות בזנות לשפות שונות. קיימנו חשיבה משותפת יחד עם עמותת ״כל זכות״ המנגישה מידע על זכויות באתר האינטרנט שלה, על איך כדאי להתקדם יחד.
נפגשנו עם מנהלות מרחבי הלב ברחבי הארץ ועם הדס גול, מנהלת במטה בעמותת על״ם, במטרה לשתף פעולה ולהבין את הצרכים שלהן יותר טוב. בפגישה גילינו כמה זה היה נחוץ, וכמה אתגרים עומדים בפניהן בעבודה בשדה הייחודי של זנות קטינים. שיתוף הפעולה הוא קריטי כדי לחזק את המרחבים והמענים שהן מפעילות, וכדי להנגיש להן פתרונות שאנחנו יכולות להציע כשנתקלות בקשיים מול הרשויות.
ביוזמת משרד הרווחה (האגף החוץ ביתי) קיימנו פגישה בנושא המצב במסגרת אופק נשי יחד עם נציגות מהרשות המקומית, מהנפה, מהמחוז ומנהלת מרפאה ניידת חיפה. בפגישה התעדכנו במצב איוש המשרות למסגרת והעלנו את האתגרים כפי שאנו רואות אותם. השקעה במענים, בייחוד במסגרות הבסיסיות לאוכלוסיות בזנות זהו תנאי הכרחי לסיוע.
נפגשנו עם ד״ר ענבל קסלר, המנכ״לית החדשה של עמותת תודעה, שותפה יקרה שלנו בקואליציה למאבק בזנות. בפגישה דיברנו על רעיונות לעבודה משותפת לשנת 2022 בנושא חינוך והסברה למניעת ניצול לזנות.
לאחר שנודע לנו כי חברת הפקות ישראלית קנתה את הזכויות לסרט ״אישה יפה״ במטרה לעבד אותו למחזמר בעברית, הזדעזענו מהמחשבה שסרט שיצר נזק גדול למאבק בזנות יקבל במה. טור של דוברת המטה יהב ארז התפרסם ב-Ynet בו היא מסבירה מה פסול במהלך שכזה, ולמה כמו שבישראל כבר לא מקבלים סרטי קאלט כמו אסקימו לימון, כך גם על ״אישה יפה״ רווי המיתוסים המיושנים על זנות אנחנו יכולים לוותר.