המאבק היומיומי על צרכים קיומיים בסיסיים, ובראשם קורת גג, מקשה על תהליך השיקום ממעגל הזנות. מרבית היוצאות ממעגל הזנות אינן זכאיות לקבלת סיוע בשכר דירה באמצעות המתווים הקיימים או שמקבלות סיוע שאין בכוחו להביא לשינוי של ממש במצבן. הקושי לממן דיור מוגדר על ידי ארגוני הסיוע לאוכלוסיות בזנות כסרסור השקט, שכן מדובר בקושי מרכזי אשר דוחף שוב ושוב נשים חזרה למעגל הזנות. אחרי תקופה ארוכה בה למדנו את הנושא, חקרנו את השטח, שוחחנו עם מנהלות הקואליציה ושורדות, הצענו לאביעד פרידמן, מנכ"ל משרד הבינוי והשיכון שני מתווים משלימים שיאפשרו לשפר באופן משמעותי את מצוקת הדיור בקרב אוכלוסיות בזנות.
"אופק נשי", מענה שיקומי בחיפה עבור נשים בזנות , נמצא בסכנת סגירה, וכבר תקופה ארוכה שהעירייה גוררת רגליים בתחומי אחריותה על הנושא. במהלך השבוע פנינו לחברות הכנסת יסמין פרידמן ועאידה תומא סלימאן בבקשה לעשות מה שביכולתן על מנת למנוע את סגירת המקום. מתוך ראיון של אור אבו מנהלת המטה ב"סדר יום" עם קרן נויבך שהתקיים ביום שני: "אלו נשים שרוצות לצאת ממעגל הזנות, ואין מי שיתפוס אותן. זאת סיטואציה מאוד מפחידה. ועיריית חיפה חייבת להתחבר למשימה הלאומית הזאת. זאת החלטה של מדינת ישראל כשחוקקה את חוק איסור צריכת זונת ותיקצבה בהחלטת ממשלה ב-90 מיליון שקלים מענים לסיוע לאוכלוסיות בזנות".
פנינו לוועדת חוקה לגבי הסוגיות שצריך לדון בהם בדיון השנתי על התקדמות רשויות המדינה ביישום החוק לאיסור צריכת זנות.
טור דעה מאת יהב ארז דוברת המטה וילנה דיוואיין, אמנית ואקטיביסטית למיגור זנות, התפרסם במגזין טיים אאוט תל-אביב בנושא חשפנות. הטור נכתב בתגובה לכתבה שדיווחה על מופע בורלסק והשוותה אותו באופן אבסורדי למועדון חשפנות. בעדות של ילנה היא הסבירה למה אין קשר בין שני הדברים, ומועדוני חשפנות הם מרחבים של ניצול בניגוד למופע בורלסק בתיאטרון הפתוח לציבור הרחב ובו מגיעים לראות מופע בלבד.