נפגשנו עם עמותת תודעה ויעל סיני, יועצת השר לבט"פ למניעת אלימות כלפי נשים כדי לקדם שיתופי פעולה בתוך המשרד סביב הסברה לצעירים ולנוער. בנוסף, קיימנו את הפגישה החודשית של ארגוני הקואליציה למאבק בזנות' התעדכנו בנושאים השוטפים על הפרק ודיברנו על פתרונות אפשריים לאתגרים שעולים מהשטח.
נפגשנו עם דינה דומיניץ, מתאמת המאבק לסחר בבני אדם במשרד המשפטים והצוות שלה לפגישת עבודה שוטפת. עלו נושאים רבים כגון המשך יישום החוק לאחר סיום תוקפה של החלטת הממשלה, מיצוי מקסימלי של תקציבי החלטת הממשלה, מניעת סחר בנשים, המודל לביטול רישום פלילי משטרתי של נשים בזנות, מענים לחסרי מעמד בזנות, ועוד.
יחד עם ארגוני הקואליציה למאבק בזנות ושדולת הנשים, שלחנו פנייה לראש אח"ם בבקשה לקדם מתווה לביטול רישום פלילי משטרתי של אוכלוסיות בזנות. בהתאם לסעיף 33 לחוק המרשם הפלילי, ישנה התחייבות למקרים בהם האירועים שבגינם נפתח תיקם הפלילי נוגעים לעובדה שהיו באותה עת בזנות. זאת במטרה להסיר חסמים ליציאה ממעגל הזנות והשתלבות בשוק התעסוקה.
למדנו ממרפאת לוינסקי במסגרת הרצאה שהובילו פרויקט גילה וארגון מעברים בנושא הקהילה הטרנסג'נדרית במערכת הבריאות ובמסגרת אירוע חשיפת מרפאת אופק. שני האירועים הללו, יחד עם העבודה השוטפת מול מרפאת לוינסקי מעשירים אותנו ואנשי מקצוע נוספים בידע קריטי לעבודה בתחום. תודה לפרויקט גילה ומעברים על שיתוף הידע. בנוסף, נפגשנו עם מנהלות מרחב הלב 24/7 באילת, המענה היחיד שפועל בעיר לסיוע לנערות וצעירות בזנות ולמדנו מהן על האתגרים בשטח ועל אופי העבודה השונה שם.
עו"ד נועה רודמן, מנהלת תחום מניעת סחר במטה נפגשה עם מנהלת תחום פעילות ציבורית ורכזת תכנית ליווי קורבנות עינויים וסחר בא.ס.ף לבחינת אפיקים לשיתוף פעולה.