אז מה עשינו השבוע? #28 | 2-8.5.21

פגישה עם נציגי משרד הרווחה האחראים על טיפול באוכלוסיות בזנות, הרצאה 'חולמות ומגשימות' לתלמידות בתכנית קדם עתידים, השתתפות בכנס לצוותי נוער - מיזם "נקודת מפנה" - מניעת זנות וגם ספוילר על האתר החדש של המטה שאנחנו עומדות להשיק בקרוב

נפגשנו עם ראש מטה מינהל תקון והמפקחת הארצית על תחום הזנות. שוחחנו על ההתקדמות ביישום סעיפי החלטת הממשלה שבתחום אחריות משרד הרווחה, בדגש על האוכלוסיות השונות: קטינות וקטינים, גברים, צעירות בירושלים ועוד. הבענו את עמדתנו בדבר החשיבות של השקעה בארגונים והעמותות בעלות הידע והניסיון בטיפול באוכלוסיות בזנות.

 

פגשנו תלמידות תיכון מרחבי הארץ כחלק מכנס "חולמות ומגשימות" של עמותת עתידים בתכנית קדם עתידים. סיפרנו להן על העשייה במטה למאבק בסחר בנשים ובזנות וחלמנו יחד על עתיד בו יש חופש בחירה מלא ושיוויון הזדמנויות אמיתי לכל אישה ואדם לבחור מה נכון להם.

 

השתתפנו בכנס לצוותי נוער – מיזם "נקודת מפנה" – מניעת זנות שהובילו עמותת תודעה יחד עם משרד הרווחה. הכנס היה מקצועי ומוצלח מאוד! השתתפו בו מאות נשות ואנשי מקצוע, המושבים היו מרתקים ומגוונים. ואם עדיין לא ראיתם.ן את ההצגה 'נערה ללא שם', שמעת.ן הרצאה של נעמה גולדברג מנכ"לית לא עומדות מנגד או הקשבתם.ן לילנה דיוואיין מספרת את סיפור חייה אתם חייבות.ים לעשות זאת בקרוב!

 

בחודשים האחרונים אנחנו עובדות מאחורי הקלעים על אתר אינטרנט חדש למטה! העבודות מגיעות לעיצומן ואנו נחגוג את ההשקה של האתר ממש קרוב. שווה לחכות…

והמשכנו כמובן בעבודה השוטפת עם שורדות זנות, ארגוני השטח, הממשלה, הכנסת והתקשורת במטרה לצמצמם את הזנות בישראל ולהיות כאן למען א.נשים במעגל הזנות.

שלכן ושלכם,
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות

עקבו אחרינו והצטרפו למאבק >>>

"עבור מי אתם מפיצים תעמולה? עבור תעשיית המין או האנשים שהתעשייה מנצלת?"

"חיבור נשים טרנסיות עם זנות זה טרנספוביה. אנחנו לא חפצים שתוכלו להשתמש בהם כדי להגן על תעשיית המין- למטרות- רווח שלכם מפני ביקורת. זנות אינה חיונית לזהות טרנסית, והתנהגות כאילו היא כן מבלבלת בין תנאי הדיכוי שלנו למה ש'טבעי'."

קרא/י עוד »
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות הוא ארגון חברה אזרחית שאינו ממומן על ידי המדינה. כל פעילותנו מבוססת לחלוטין על תרומות מגופים פרטיים. אנחנו מזמינות אתכם ואתכן לתרום כל סכום שמתאים לכם.ן על מנת לסייע לנו להמשיך בעבודתו. 
רוצים ורוצות להיות מעודכנים.ות בעשייה של המטה ובמצב החוק לאיסור צריכת זנות בישראל? 
הירשמו לניוזלטר ותהיו חלק מהמאבק!