אז מה עשינו השבוע? #11 | 20-26.12.2020

עכשיו זה סופי – צ'ילה עזרא נשארת בארץ! השבוע התבשרנו שרשות האוכלוסין וההגירה החליטה שלא לערער על פסק הדין שנתן לצ'ילה עזרא מעמד קבע בישראל ובכך בא לסיומו מאבקה ארוך השנים של צ'ילה, קורבן סחר שהפכה לסמל המאבק בסחר בנשים ובזנות ומקדישה את ימיה לסיוע לנשים בזנות.

 

בעקבות הפנייה דחופה שלנו, יחד עם ארגונים רבים נוספים, הוחלט להקפיא את השינוי במודל ההפעלה של מרחבי הל"ב המיועדים לסיוע לקטינות וקטינים בזנות ובכך נבלמה פגיעה חמורה בנגישות לשירות זה!

 

השתתפנו בדיון עם משרד המשפטים שעסק בדרכים למניעת סחר בבני אדם באמצעות ניצול מנגנוני הגירה כמו אשרות תיירות ובקשות מקלט.

 

בעקבות הפרסומים בתקשורת על צריכת זנות של תיירים ישראליים בדובאי, פורסם במאקו טור דעה של אור אבו, מנהלת שותפה במטה, שנועד להזכיר שצריכת זנות בכל מקום ובכל אופן היא ניצול ופשע.

 

והמשכנו כמובן בעבודה השוטפת עם שורדות זנות, ארגוני השטח, הממשלה, הכנסת והתקשורת במטרה לצמצמם את הזנות בישראל ולהיות כאן למען א.נשים במעגל הזנות.

שלכן ושלכם,
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות

עקבו אחרינו והצטרפו למאבק >>>

"עבור מי אתם מפיצים תעמולה? עבור תעשיית המין או האנשים שהתעשייה מנצלת?"

"חיבור נשים טרנסיות עם זנות זה טרנספוביה. אנחנו לא חפצים שתוכלו להשתמש בהם כדי להגן על תעשיית המין- למטרות- רווח שלכם מפני ביקורת. זנות אינה חיונית לזהות טרנסית, והתנהגות כאילו היא כן מבלבלת בין תנאי הדיכוי שלנו למה ש'טבעי'."

קרא/י עוד »
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות הוא ארגון חברה אזרחית שאינו ממומן על ידי המדינה. כל פעילותנו מבוססת לחלוטין על תרומות מגופים פרטיים. אנחנו מזמינות אתכם ואתכן לתרום כל סכום שמתאים לכם.ן על מנת לסייע לנו להמשיך בעבודתו. 
רוצים ורוצות להיות מעודכנים.ות בעשייה של המטה ובמצב החוק לאיסור צריכת זנות בישראל? 
הירשמו לניוזלטר ותהיו חלק מהמאבק!