אז מה עשינו השבוע? #2 | 18-22.10.20

בג"ץ קיבל את בקשתנו לא למחוק את העתירה נגד השר לבט"פ אמיר אוחנה וקבע כי המדינה צריכה לעדכן את בית המשפט עד לתאריך 31.12.20 שהצו להסמכת המשטרה לאכיפת חוק איסור צריכת זנות נחתם!

משאירות את צ'ילה עזרא בישראל! בקשתנו להצטרף כידיד בית משפט להליכים בעניין מעמדה של צ'ילה אושרה ואנו נהיה שם כדי לוודא שהצדק יעשה עימה!

הגשנו בקשת חופש מידע למשטרת ישראל בנוגע לפעולות אכיפה יזומות שביצעה המשטרה במקומות המיועדים לשם זנות, הפעלת נוהל הליווי לנשים במעגל הזנות ועוד..

 

הגשנו בקשה להצטרף כידיד בית משפט על מנת להתנגד לעתירה המבקשת לבטל את האיסור על פרסום שירותי זנות ומאיימת להחזיר את המאבק במיגור הזנות שנים אחורה.

קיימנו פגישת עבודה עם ראש חוליית סחר במשטרה שאחראית גם על אכיפת חוק איסור צריכת זנות- בנושא המשך קידום הכשרות לשוטרים והצורך באכיפה רגישה ומותאמת.

התקבל מענה משר הבריאות לשאילתה שניסחנו יחד עם ח"כ תהלה פרידמן בנוגע למעני השיקום שבאחריות המשרד, התבשרנו על התקדמות משמעותית לקראת פתיחת המרפאות הניידות בירושלים ובאר שבע לצד הצורך להמשיך ולעקוב אחר יישום המענים.

והמשכנו כמובן בעבודה השוטפת עם שורדות זנות, ארגוני השטח, הממשלה, הכנסת והתקשורת במטרה לצמצמם את הזנות בישראל ולהיות כאן למען א.נשים במעגל הזנות.

שלכן ושלכם,
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות

עקבו אחרינו והצטרפו למאבק >>>

"עבור מי אתם מפיצים תעמולה? עבור תעשיית המין או האנשים שהתעשייה מנצלת?"

"חיבור נשים טרנסיות עם זנות זה טרנספוביה. אנחנו לא חפצים שתוכלו להשתמש בהם כדי להגן על תעשיית המין- למטרות- רווח שלכם מפני ביקורת. זנות אינה חיונית לזהות טרנסית, והתנהגות כאילו היא כן מבלבלת בין תנאי הדיכוי שלנו למה ש'טבעי'."

קרא/י עוד »
המטה למאבק בסחר בנשים ובזנות הוא ארגון חברה אזרחית שאינו ממומן על ידי המדינה. כל פעילותנו מבוססת לחלוטין על תרומות מגופים פרטיים. אנחנו מזמינות אתכם ואתכן לתרום כל סכום שמתאים לכם.ן על מנת לסייע לנו להמשיך בעבודתו. 
רוצים ורוצות להיות מעודכנים.ות בעשייה של המטה ובמצב החוק לאיסור צריכת זנות בישראל? 
הירשמו לניוזלטר ותהיו חלק מהמאבק!